torsdag 8 juni 2017

Thursdayeriet

Skuttade till kontoret iklädd gummistövlar och regnkappa på grund av ösregn. Har börjat mitt nya jobb de här veckan och har därför ett helt nytt team och nya arbetsuppgifter. Spännande att få leda en expandering till åtta nya länder men också väldigt utmattande för hjärnan. Märker att jag är helt slut i huvudet när jobbdagen är över. Så det ska va. 

Millas tumör är för övrigt godartad. Vi fick beskedet en vecka efter operationen och har därefter kunnat lugna ner oss lite. Det var en dramatisk vecka, fylld med tårar, ångest och skuldkänslor. Milla själv hade världens bästa vecka. Hon fick sitta fram i bilen, sova i sängen, äta lunch, bestämma promenadrutten, leka med pinnar oavbrutet, sova i soffan, äta ben, bli kramad och klappad på hela tiden, noll minuter ensam. Ja, sen så ringde veterinären och sa att kalaset i hennes tarmar är en växt. En växt som går att få bort eftersom den inte är elakartad. Vips var Milla nere på golvet och längst bak i bilen igen. Nu måste vi bara hitta en veterinär som kan ta bort den. Vår veterinär har inte de rätta verktygen för att klara av en sådan avancerad operation. Att sånt. 

Vårt kontor har för övrigt blivit featured av officelovin. Vi och typ Microsofts nya HQ. Pretty cool. Håller dock inte alls med om texten från våra designers. Men det är en helt annan historia.

Pic: Esa Kapila

4 kommentarer:

 1. Vad skönt med Milla!!

  Och hello coolt med officelovin-grejen - men vad menar du med att du inte håller med om texten?? Blev nyfiken ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, tack. Såå skönt. Håller kanske inte med om våra designers version om hur vi ville ha vårt kontor. Vi var extremt tydliga med hur vi ville ha minsta lilla detalj. Allt från bottenplan, till köksluckor till varenda lilla möbel. De får det att låta som om det enda vi ville ha var en kaffemaskin. Så långt ifrån sanningen man kan komma. Oh well.

   Radera
 2. Nap room!!! Där kunde jag jobba! Himla fint har ni det.

  Och FANTASTISKA nyheter med Milla! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Välkommen att hälsa på och ta en nap :)

   Tack! Jaaaaa sååå himla skönt!!!

   Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar