lördag 24 augusti 2013

Allting sådär i allmänhet

- Är alltså i Ingå och tycker inte längre så hemskt synd om mig själv för tågdörren.

- Har på mig en väldigt underlig klänning som jag hittade i min landegarderob. Kan inte bestämma mig för om den är riktigt ful eller fulsnygg. Yppis skulle definitivt kalla den för ful. Hon skrattade ihjäl sig åt några av mina landeklänningar när hon var här i våras. Det finns kanske en anledning till att dessa lite speciellare kreationer hamnat just här...

- I måndags bestämde jag och Jonkis lillebrorsa att om vi båda inte har varsin fabulös avec till JoRis bröllis nästa år så går vi med varandra. Kanske vi har dumb dumber kostymer på oss? hehe.

- Läser en bok som av de flesta skulle kallas skräplitteratur. Men den får mig att skratta och känna mig väldigt normal. Fler såna tack.

- Var på högholmen med Tinnis i tisdags. Tyckte mest synd om djuren som skuttade runt (eller inte fanns) i de lite för små burarna. Kålmorden fick lite poäng här. Tinnis däremot är en pinsam kvinna. Hon gör ljud till varenda bur. Sådär, ryter, hoar, klixar, viftar precis som en femåring. Tur att jag tycker om henne.

- Har badat och solat hela dagen och försökt stänga bort rösterna från veckan som sagt "Nu är det höst".

- Somnade före elva igår. Det var fredag. Vart är världen på väg?

5 kommentarer:

 1. Oj, jag hoppas ju såklart du kommer att ha en fabulös avec ;) och vadå fastna i tågdörr??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas på det med, hehe :)
   Skulle hoppa av i Ingå och så öppnade sig inte dörren. sen till slut öppnade den sig lite och sen stängde den sig och jag fastnade och tåget började rulla. Jag var lite trött och hungrig så jag skrattade och grät. Semipatetiskt :)

   Radera
 2. KOLMÅRDEN Lina! Ska faktiskt dit 2-3 oktber!

  SvaraRadera
 3. Japp, vet inte när det hände. Plötsligt är det fredag, klockan 22.43 och jag sover. (okej, så har det nog i mitt fall varit ren....en tid.) häls. pensionären.

  SvaraRadera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar