fredag 28 juni 2013

Bibliotekeri

Är på Ingås bibliotek. Fick plötsligt lust att läsa enkel okomplicerad chiclit. Är dessutom så trött på alla dessa deckare där någon dör och polisen är sjukligt långsam på att komma på vem som gjorde det och utredaren är en cynisk skittråkig man med familjeproblem. Så vandrade runt här. Läste baksidan på ett tjugotal chiclits. Insåg att de alla hade en hel del gemensamt. Huvudpersonen är självklart en tjej som jobbar inom Media eller PR. Hon blir av med jobbet, kärleken och flyttar hem till sina föräldrar eller liknande. Oftast träffar hon en dude på vägen som hon har haft framför sig hela tiden utan att fatta det. Blev alldeles matt av alla dessa baksidor och bestämde mig för att jag vill ha en bok med lite mening i istället. Hjälp?
Frågade förresten den finlandssvenska bibliotekarien om hur det fungerar med wifi:et här. Han svarade underligt nog på engelska.. Trodde bara sådant hände för finlandssvenskar i Stockholm. Inte för svenskar i Ingå.

3 kommentarer:

 1. Kommer på fredag och har då två böcker med mig som kan vara av intresse. Ormbarn och Farligare än djur - författare Sakina Ntibanyitesha, som jag pratade med dig om för några dagar sedan.

  SvaraRadera
 2. Nice! Har du Khaled Hosseinis senaste?? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkt beställa men vet inte om den hinner levereras innan fredag.

   Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar