tisdag 7 juli 2015

Tacoeriet

Vi körde tacokväll mitt i allt kaos. Ska nu försöka ta tag i hemmet ordentligt. Blir lite tight med två personer i en etta med alla saker. Vissa skulle kanske kalla oss galna men vi vet att vi fixar det här. Vi kommer ju ändå inte bo så här mini tillsammans för evigt. Det handlar mer bara om inställning. Dessutom är det så skönt att äta middag ihop utan en dator emellan oss (skype) och att vi kan äta samma sak. Så fin känsla man får av det här med samboskapet.

3 kommentarer:

 1. Hälsningar från en annan etta med två. Vi röjde just ut allt ur klädskåpet för att stoppa in det mesta igen. Senast klarade vi av 7 månader här (innan vi åkte till Berlin). Nu bor vi här tills vi hittar en större (köpe)lägenhet. Som du skrev handlar det om inställning, om den är rätt klarar man av vad som helst. Att genast plocka upp efter sig är också ett hett tips.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset. Har du fler bra får du gärna dela med dig :) Skönt att det finns fler än vi som pysslar med sånt. Tömde nu massor med kläder till landet så att mannen får några lådor. Kanske helt vettigt ändå att rensa ut ibland. Hoppas ni hittar något bra och köpbart men glad att höra att ni ändå klarat det hela sju månader. Well done!

   Radera
  2. Mitt andra tips: diskmaskin. :D Hoppas ni har en! Men jo, förvånansvärt bra går det sist och slutligen att bo i en etta. Det är ju ändå rätt mycket utrymme (speciellt om man är villig att röja i klädskåpen/bokhyllan). Min pappa har bott med sina föräldrar på typ 17 kvadrat när han var liten. De hade dessutom ofta besök ... Så ni kommer att klara det galant!

   Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar