söndag 30 oktober 2016

Vi har köpt ett hem!

Så hände det att vi köpte ett hem. Ett ljuvligt hem på 61 kvadrat i Kallio. Jo, tänk er det. Lina och Niki ska flytta till Kallio. Trodde väl aldrig att det skulle hända men ju mer vi tänkt på saken, hängt i området och kollat på hem så har Kallio börjat kännas riktigt bra. I fredags la vi ett bud och igår gick det genom. Nu är det bara att skriva på alla papper och sen är vi lägenhetsägare. Jag, Niki och banken då såklart. Hehe.

Tyvärr får vi först flytta in 31.1.2017 vilket gör att vi blir lite lätt hemlösa för 2,5 månader. Eller ja, vi flyttar till Ingå för den tiden. 
Så är det med det saken. Men hej! Vi har köpt ett hem!
 Hall här hej
 Lägenheten är i jättebra skick
 Så det är bara att flytta in
 Och bli hipsters
 Och vi kommer att ha ett sovrum! yey!
Googlade badbomber i över en timme igår. I det där badkaret kommer jag att bosätta mig. Måste bara hitta en härlig badkarshylla som jag kan ställa mitt vinglas på. Mycket viktigt.


Men Grattis till oss! 

6 kommentarer:

 1. Men hurra! Välkommen till hoodsen! Älskar verkligen Berghäll, det blir liksom bättre och bättre hela tiden. :) Tekniskt sett bor jag ju inte i Berghäll, men det struntar jag i för det mesta. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Taaaaaack! :D Just det ja, du bor där! Woho! Eller vad menar du med tekniskt sett? hur bor man tekniskt sett inte där? :D Woop! Billig öl!

   Radera
  2. Nå alltså officiellt är det inte Berghäll jag bor i, utan Åset (Harju) riktigt intill gränsen till Alphyddan och Vallgård. Meeeen stadsdelsgränserna här är inte så noga, så jag säger att jag bor i Berghäll. Knappast längre än 10 minuters prommis från er – fast jag inte vet var ni ska bo. :D Men SEN måste vi definitivt dricka öl och skvallra iväg en kväll!

   Radera
  3. Nåja! Öl på det! :D

   Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar