onsdag 31 augusti 2016

Perruseriet

Det här med att komma hem och lyxa till det med musslor igår gick faktiskt inte alls. Vi båda (Niki) var svintrötta och orkade inte göra annat än att mumsa i oss lite tacorester. Det var väl egentligen Millas fel att vår energinivå låg på noll. Hon hade en sån där natt då hon tycker att vi ska vara vakna och gå ut med henne så snabbt som möjligt så att hon sen kan få sin frukost. Detta innebär att den förbannade hunden står bredvid sängen och trampar med sina tassar och stirrar på oss med start från halv tre. Hon anser nämligen att det är morgon och för att bli av med henne kastar kuddar och säger argt att hon får gå och lägga sig vilket hundfjanten också gör efter en stund för att sedan återvända en halvtimme senare och trampa och stirra. Väldigt charmerande.

Så istället för musslor fick vi feelis sådär 22:20 på att laga enorma mängder köttbullar. And so we did. Nu har vi hela kylskåpet fullt med köttbullar som man kan man äta på i några dagar (borde kanske frysa in kanske 50) Överlåter det till Niki jag ska ändå till Stockis imorgon.

Nu ska jag till kontoret. Är mycket piggare och gladare idag. Milla har uppfört sig nästan hela natten. Herregud det låter ju som om vi skulle ha ett spädbarn och inte en sju år gammal hund.
 Har köpt blommor till mig själv :)
 Vår basilka har gått och blivit lite galen. Funderar på om jag ska ta med den till landet och plantera om den där? Eller sen ha ett stort tomat, mozzarella och basilika?
Aaaah soooool!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar