tisdag 2 juni 2015

Nu när allting är grönt

Bytte header. Suprise suprise. Har ändå haft den gamla bilden som är tagen på Min Morgons bakgård med en iphone 4 sedan våren 2012. Enough is enough. Ska fixa dit något somrigare inom en väldigt snar framtid. Ska bara komma på hur den ska se ut först.

Har annars ont i benen idag. Gårdagens lilla träningspass gav ändå en hel del. Nästa pass går ut på armar och mage. Tror man brukar kalla området "boulen" eller något liknande? Ingen aning. Är lite utanför mitt expertområde nu.

Har annars börjat planera en sommarfest med ett riktigt coolt tema. Hoppas bara det hela går igenom på diverse plan så att min pinteresttavla får chansen att bli verklig. Älskar att planera fester och blir helt galen när jag väl börjar komma igång. Utbildningsskada.
Pappa har fixat kryddlanden i skick 
 Sol idag. Drog till och med på mig shorts.
Somliga kallar dem ogräs. Jag kallar dem favoritblomma

7 kommentarer:

 1. Jag äääälskar också att planera fester. Så himla roligt. Hoppas du/ni får en bra fest och att alla dina planer bli förverkligade!

  SvaraRadera
 2. Yee tack! Du får också fixa något kul. Kanske en fest för dina smycken??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, har funderat på att jag borde ordna nåt sorts örhängesparty i sommar! :) Måste bara landa i Finland först!

   Radera
 3. Det kallas core lina! Med vänlig hälsning, din PT päls

  SvaraRadera
  Svar
  1. Också väldigt stolt pt

   Radera
  2. core... vad hände med boule-ordet? Kanske det är lite 2004. Jag har så ont Malin. Överallt. Fast kom på nu att jag glömde mina träningsgrejer (är på flygplatsen). Så tar paus.. Kanske..

   Radera
  3. hahah man får pausa!!

   Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar