tisdag 27 oktober 2015

Håreriet

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om mitt hår. Jag slingade det igår hos frissan och la in två olika färger. En blondare och en mörkare. Den mörkare ska tydligen bli lite ljusare när jag tvättar det. Har inte kommit så långt än så vet inte om det stämmer. Sen misstänker jag att Niki är sämst i världen att vara ärlig och säga vad han tycker om mitt hår. Han gör det gärna i efterhand. Sådär ett halv år senare; "Det där röda du hade på våren var helt hemskt". Om vi tar oss tillbaka till våren när jag väl hade det röda håret sa han "Nä men det är jättefint Lina". Så när jag kom hem igår och frågade honom och han sa att det var fint så var inte trovärdigheten på topp där inte. Borde hitta en neutral sanningssägare. Någon som tittar på mig och saknar filter. Som kanske också kan hålla med mig om att det finns en anledning till att de flesta färgar bottenfärg nu för tiden. Men det kan också hända att jag bara måste vänja mig. Se det med nya ögon imorgon och tänka oj men gud Lina, så fint!

Färgade dessutom ögonbrynen i förrgår. Fast sånt jag gör jag själv. I mitt badrum.
(Edit: Både Jonski och Kugge ville se en bild så här kommer "en")

6 kommentarer:

 1. Jag vill se en biiild! Jag tycker att du är fin i allt för du ser så himla glad ut för det mesta (ja, jag ser ju bara bloggverkligheten, men du verkar som en toppentyp!).

  SvaraRadera
 2. BIIILD! Så ledsen att vi ej kan ses idag :( Rain check till typ måndag? Middag och vin? jojojo!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I knoow. Hade sett fram emot några glas på Cojones med dig! Krya på dig gullis så ses vi på måndag PUSS!

   Radera
 3. Whaaat, hur bra som helst ju! Gillar den kalla tonen och det är ju kul med snäppet mörkare till hösten. Yes på måndag kör vi en Lungi?

  SvaraRadera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar