onsdag 30 december 2015

Tillbakaeriet

Hur mycket jag än älskar att vara och hänga med mina föräldrar så är det också så skönt att komma hem. Pappa var som vanligt supersnäll och skjutsade tillbaka oss till Stockholm varefter vi tog Silja Symphony hem. Åt som vanligt på El Capitan varefter vi kikade på filmen "The Intern" i hytten. Man vill helst inte hänga så mycket utanför hytten när man vet att det sitter en orolig hund som väntar på en. Filmen var så mysig. Vill se den igen och igen.

När vi kom hem hade Nikis mamma (som bodde hos oss under julen) lämnat skumpa, burk med te i och massa blommor. Så snällt av henne. Älskar att ha levande blommor hemma.

Nu är jag på kontoret. För sista gången iår. Imorgon är det nyår och vi ska fira det i en kontorslokal i Forum med 50 andra glada själar. Blir bra det här.

3 kommentarer:

 1. Oh gillar också det här med snittblommor hemma! Min pojkväns mamma kom med tulpaner(!!) förra helgen. Nu måste de dock slängas och funderar seriöst på att själv gå och köpa en bukett :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så det bästa. Köper ganska ofta men oftast från kextran. Inga fancy grejer direkt men det gör verkligen ingenting. Blommor som blommor :)

   Radera
  2. Det är så det bästa. Köper ganska ofta men oftast från kextran. Inga fancy grejer direkt men det gör verkligen ingenting. Blommor som blommor :)

   Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar