onsdag 19 juli 2017

Söker du jobberi?

Mitt förra team (bästa kollegorna) söker en ny nisse till Customer service-gänget. Perfekt för dig som studerar och behöver en flexibel deltidstjänst med stora karriärsmöjligheter i en snabb växande startup. Du hittar annonsen här

Var på Sandro med gänget över lunchen. Kände att vi behövde umgås lite och tog en "lite" längre lunch, ibland behövs sådana. Tycker att Kortteli (toppen av Kampen) är ett fantastiskt och snyggt koncept. Skulle kunna gå dit varje dag och aldrig tröttna på utbudet. Stolt över Andu (Nikis syster Hannas man) som ligger bakom det hela. Han kan den mannen.

På tal om Hanna så ligger hon bakom den nya och ack så framgångsrika podd-agenturen WeCast. Kan du finska och har barn så är hennes podd Ihana Ipanat något du måste lyssna på! 


När vi ändå pratar om Nikis familj så kan vi lika gärna fortsätta lite till. Min svärmor håller yogatimmar på Korpoströms brygga varje morgon klockan 09:00. Är du i området och känner för att bli lite vigare och lite sötare så är det bara att hänga på Gabys timmar. 10€ per gång. 
 Sandro finns även på gata i Kallio. Nam!
 Min svärmor skulle också trivas bra här (hon är vegan). 


På vägen tillbaka gick vi via Tommy. Sara shoppade kläder och jag och Linn provade jackor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar