torsdag 16 november 2017

Tolleriet

Tre damer kom över på ost och vin med mig och Milla igår. Milla ville sitta väldigt väldigt nära bordet, snegla lite diskret mot soffbordet och det potentiella framtida stöldsgodset. Hon var väldigt noga med just den där platsen.

Läste den här beskrivningen av tollaren som ras häromdagen och tycker att den är klockren.

"Om du ger tollaren lillfingret så kommer han att ta hela handen, och dessutom kommer han tillbaka för att ta din andra hand också. Tollare är generellt också för smarta för att ge sig in i en kamp om herraväldet. I stället känner de bristerna i maktförhållandet och utnyttjar dessa brister till fullo.

Om du inte kan vara bestämd (vänlig men bestämd) om vilka regler som gäller i ditt hem, och upprätthålla dem konsekvent, så kommer du snart att upptäcka den som sätter upp reglerna i ditt hem har fyra ben och är röd."


 Vi lyssnade på musik och drack rödpang
Runt midnatt gick sällskapet hem. 

2 kommentarer:

  1. Lineriet! Jag skrev en kommentar igår men sen frågade din blogg mig ca tio frågor om bilar och trafikmärken och tydligen var den inte nöjd med min prestation för kommentaren syns icke. Men alltså, skrev att himmel vad coolt med tv-teamet & kontoret! Tycker verkligen ert kontor är urfint, och dessutom finns där ju rum med säng om man tex behöver amma hungrig spädis. :) Och dessutom skrev jag att ditt hår är sjukt snyggt! Puss!

    SvaraRadera
  2. Men Ryska posten! Så underligt att bloggen uppför sig sådär lömskt. Det är som om den skriker efter att jag ska byta portal. Ja, det är väl på tiden kanske. Tack! Ja, det här med NBC lyser verkligen upp mitt november. Har nu fått Iittala med flera att komma hit och fylla på med härliga designgodbitar så det blir nog bra det här. Tack för håret Känner mig fortfarande lite sådär konstig men misstänker att det går över med tiden. Snart vill jag föresten hälsa på! Få en rysk upplevelse med bästa ni och spana in den lille Albinskis ryska framfart. Massa kram!

    SvaraRadera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar