torsdag 13 april 2017

Fooderiet

Igår lagade vår CTO lunch till alla på kontoret. Han smällde ihop inre oxfilé i ugnen, sallad och sparris med hollandaisesås. Han satte med andra ord ribban ganska högt. Allt var såå gott. 
Idag lagar turkiska teamet mat här på kontoret och det ser helt fantastiskt ut. Ska bli kul att få slå sig ner och smaka på allt. Så småningom är det väl mitt teams tur att laga ihop något. Kanske det blir köttbullar? Eller surströmming? Hehe. 

Annars har mina och Nikis helgplaner lite ändrats. Suprise suprise tänker säkert mina föräldrar som alltid tycker att jag och Niki kommer och går lite för mycket. Men Nikis norska pilotbästis Christian meddelade nämligen att han spontanhälsar på oss för helgen. Har verkligen saknat den nissen så för vår del var det en rolig överraskning. När Niki bodde i Norge hängde vi med honom jämt. Han blev ganska snabbt min kompis också. 

Så vi stannar i stan ikväll. Åker ut till landet imorgon, är där en natt och åker tillbaka in mot kvällen till stan igen. Man kan inte ha en norsk singelpilot på ett lantställe alltför länge. Han måste ju få hinna ragga på finska tjejer också. Såklart. 


2 kommentarer:

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar