torsdag 21 september 2017

Slöeriet

De senaste veckorna har ungefär sådär 80% av kollegorna på jobbet varit sjuka. Var så himla kaxig veckan innan Grekland över att jag minsann klarat mig. Man ska ALDRIG säga så, det är som om man ber om det. Så ja, den här veckan var det såklart min tur att inte helt vara på topp. Tacksam ändå över att det kom efter Grekland och inte innan. 

Är i alla fall helt okej idag men bestämde mig ändå för att vara hemma. Tycker inte om tappra sjuka människor på arbetsplatser, de liksom bara smittar av sig till resten. Då är det bättre att vara i karantän en dag extra och se till att man återvänder frisk och söt. 

Imorgon ska vi åka till Nikis lande med Rsc och Veronika. Blir en skön helg så här efter en slö och sjuk vecka. Har inte varit där sen vi målade om lillhuset vitt. Åh längtar tills imorgon och vi alla sitter i bilen och planerar kvällens middag. Snart snart. 
 Spenderat halva dagen här
 Skönt ändå. Kul att Monteran ser ut som en liten växt i en liten kruka här. Egentligen är den svinstor. 
 Den här har varit nöjd över sällskapet

Kom på att gästerna på vårt framtida förlovningsparty förmodligen kommer att tro att den här lampan är en del av festdekorationerna. Hehe. Yes.

5 kommentarer:

 1. Perfekt dekoration juh! :) Och hördu, krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Tack Kuggis och grattis till wikipedia-sidan. #goalz

  SvaraRadera
 3. Så sant, så sant, värsta var under min mycket korta cateringkarriär att höra på kolleger som tävlade i vem som jobbat med högst feber. Hu. Hoppas du är frisk nu!

  SvaraRadera
 4. Kanske man skulle kunna ta och uppdatera den här bloggen liitchi?

  SvaraRadera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar