onsdag 6 september 2017

Vardageriet

Två jobbdagar kvar innan Grekland. Är så pepp på att ta den där gossen som jag bor ihop med i handen och åka ut till flygplatsen. Finns få saker som jag älskar så mycket som att spendera tid med Niki. Han behöver dessutom verkligen semester. Jag behöver sol. 

Testade för övrigt Air yoga med jobbet igår i Kampen. Jag som sann yoga-ogillare måste faktiskt erkänna att det här var den bästa yogan hittills i mitt liv. Allt var himla mycket roligare när man fick hänga upp och ner i ett tygstycke. Så surrealistisk känsla när golvet kändes som tak och taket som golv. Fick anstränga mig för att inte börja fnissa. Kan till och med tänka mig att göra om det här passet. Progress. 
 Började morgonen med att jobba från soffan. Något jag verkligen älskar med mitt jobb är flexibiliteten. Att man får göra som man vill och vad man mår bäst av. Alla är vi olika och har olika rutiner. Är man ingen morgonmänniska så behöver man heller inte vara det. Är man en sån som jag som föredrar att börja dagen med en timmes jobb i pyjamasbyxor i soffan så ska man få vara det. 
Ps. Det här gamla drinkbordet har jag ärvt av min farmor och farfar när de gick bort sommaren 2008. Älskar det. 
Har börjat stjäla små kvistar av den här typen av buske på cykelresan hem. Så fin buske. Borde ta reda på vad den heter. 

2 kommentarer:

  1. Åh jag är lite nyfiken på det där med air yoga, hade lust att prova det när det fanns på mitt tidigare gym. Men vågade aldrig pga tänkte att någon ska försöka förklara allt på finska till mig och jag kommer inte fatta något så kommer misslyckas totalt, hehe. Var det svårt?

    Tvålarna från & other stories har jag förresten lärt mig är så härliga. Och smart att stjäla kvistar! Passa på innan de bli gråa och går in i vintervila.

    SvaraRadera
  2. Meeen! Kom med oss nästa gång. Dom håller det 50/50 finska och engelska eftersom vi är så många som inte kan finska. Det var verkligen inte svårt. Tungt ja, och lite roligt men också himla skönt. Vi tänkte gå igen när jag är tillbaka från grekland. Kom med!!!

    SvaraRadera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar