onsdag 25 januari 2012

I am Frasier Crane

Dessa hysteriska tankar som huserar i ens huvud när man verkligen borde men inte kan sova. Man läser igenom twitterfeeden en fjärde gång innan man kommer till den punkten då man börjar fundera på livet. Ibland är det väldigt hälsosamt att stanna upp lite även om det nu råkar infalla under ett desperat försök till sömn så får man göra det bästa av det hela.

Till exempel. När man var 13 år var man hundra procent säker på livets värderingar och var härligt bombsäker på att de håller livet ut. Riktigt så är det inte har jag fått erfara av livets små finurliga överraskningar. Nog för att man i grund och botten fortfarande håller fast vid vad som är rätt och fel men jag har ändå kommit till den åldern där man upplever många gråzoner. Det hela resulterar i sånt här. Uppstannande, analyserande av egna handlingar, beslut, bra eller dåligt? Närmaste framtiden? Framtiden?

På så sätt håller man lite koll på vad man egentligen sysslar med. Även om man förmodligen kommer lida av en släng perrus sömnbrist imorgon.

Well. Twitterfeeden en sista gång och sen ett nytt sömnförsök. Bonne Nuit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar