tisdag 19 april 2016

Hälsingeriet

Förra veckan firade vi bland annat två år jag och duden. Egentligen hade vi tänkt gå ut och äta med efter lite om och men bestämde vi oss för att picknicka på klipporna i Brunnsparken tillsammans med sallader från delikatessen och rosévin. Kunde inte varit bättre. Förutom att Milla åt sisådär fem pinnar och spydde upp dem en timme senare. Classy shit. 

Helgen var lite mer intensiv. Började med en sväng till Jannes 42 års fest på Robban innan jag Och Niki möttes upp och gick till Alli på hennes examensfest. Man fick fräsiga fruktdrinkar och annat trevligt. Det var så trevligt att vi var ganska slitna dagen efter och efter en långpromenad bestämde oss för att kolla på hockey hos Alli och Niko. Gick hem vid tolvtiden efter att vi spelat Alias (på finska) och druckit ganska mycket rödvin. Skön kväll. Söndagen firades i Grankulla hos Nikis äldsta syster som fyllde år. Mycket party med andra ord. 

På tal om den där hockeyn förresten så håller det på att ta slut nu. Jo eller det trodde jag i alla fall när Niki yrade om att det är final nu. Men vet ni va? En final håller på forever. Bäst av sju? på riktigt? varför? Tänk om man skulle göra så vid varje turnering. Fotbolls VM. Sverige mot Paraguay bäst av sju. Man skulle ju gå under.  

Hur som helst. HEJ!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar