tisdag 19 april 2016

Tipseriet

1. Billions - Fantastiskt bra serie om en hedgefond-nisse vid namn Axelrod som gjort miljaders miljaders med sitt bolag på bland annat händelser som 9/11. På bolaget jobbar även en kvinnlig psykolog som råkar vara gift med distriktåklagaren och hans agenda däremot är att få dit hedge-nissen för inside trading. Kort sagt. 

Hedgenissen är även gift med Malin Åkerman och eftersom jag då enligt Niki tillhör världens mest egenkära folkslag så blir jag självklart glad. Nej, men det här är på riktigt en grymt sevärd serie. Gratis och kanske lite lätt olagligt kan du se den här


2. Mofibo - Som den bokälskare jag är har jag lite efter alla andra hittat kärleken i form av en bok-app. Här hittar man tusentals titlar både som e- och ljudboksform. Fungerar ypperligt. Här vandrar jag nu dagligen runt med ljudböcker i öronen. Böcker som tar 30 sek att få i offline-läge. Kostar 129kr/månaden. Det enda tråkig är att min fysiska bokhylla inte fylls på.


3. Springfloden - Svensk tv-serie som just nu går på SVT. Såg de två första avsnitten och blev så fast att jag var tvungen att lyssna igenom boken på Mofibo. Ett kriminaldrama om en polishögskolestudent som får ett cold case som hemläxa över sommaren. Bra shit. 
2 kommentarer:

  1. Finally! Trodde du hade dött.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Tänka sig. Känns som om jag spammat sönder bloggen idag. Men fick tillbaka lusten lite efter att min mamma skrev att man måste ju börja höra av sig till mig och fråga vad jag pysslar med nu förtiden för att få koll på en. Nåja, kul att du också saknat mig. Woop!

      Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar