torsdag 7 juli 2016

Tjänsteriet

Regnet öser ner och listan på saker att göra är ganska kort. Bestämde mig för att testa HBO Nordic och har därefter sett sju avsnitt av mormonserien Big Love (bra serie än så länge). Har tidigare testat Netflix och Viaplay och tyckte väl i princip att man borde testa alla tre innan man bestämmer sig för vilken man ska behålla. Netflix har jag haft ganska länge tidigare och är väl den tjänst jag är mest van vid. Än så länge är det även den tjänst jag gillar bäst. HBO Nordic verkar ha en hel del kvalitetsserier vilket är roligt men just den biten är även ett problem för min del. Jag har trots allt en ganska stor förkärlek för skit-tv. Jag kan älska riktigt dåliga reality shows, b-filmer och ostiga kärlekskomedier och sådana verkar man verkligen inte hitta på HBO. Här har man smak och stil.

Men jag kanske behåller HBO månaden ut, ser vad jag gillar och därefter hoppar jag nog tillbaka till Netflix. Samma sak som med mina bokappar. Jag har testat Storytel, Nextory men även där slutade det med att jag var tillbaka hos Mofibo. 

Vad tycker du? Vad använder du dig av? Eller är du kvar i nedladdningsträsket?

Skogens guld här hej

2 kommentarer:

  1. Jag är lite arg på alla dessa tjänster som tar månadsvis-betalt, alltså fine det är ju helt rättvist och asbra osv. Men de fasta kostnaderna bara staplas på varandra ;) Använder just nu Netflix och ser på Friends, Suits, Downton Abbey och Mr Selfridge. Bestämde mig dock nyligen för att avsluta Spotify och köra på gratisversionen.... Får se hur länge det håller (var tvungen att köpa en månad nu i USA för att kunna ha offline-listor).

    SvaraRadera
  2. Jo jag vet. har tänkt samma. Att när jag tänker på hur mycket jag årligen betalar för alla mina tjänster så blir det en ansenlig summa. Men å andra sidan om jag sätter 30€ i månaden på musik böcker, filmer och serier så känns det inte alls så mycket. Men förstår precis vad du menar. Men reklam på spotify, neeeej det får mig bara att tänka på Ove Sundberg :D

    SvaraRadera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar