onsdag 5 november 2014

Mordoreriet

Stocka har redan slagit upp julbelysningen. Underligt nog gör det mig lite gladare i novembermörkret. Förmodligen lite samma känsla som Frodo hade sig när han "släppte" ringen i elden. På tal om Frodo så har jag stört mig lite på hans örnkompisar den senaste tiden. Varför kunde inte örnarna skjutsa Frodo till mordorberget från början? Hämtat honom direkt från Fylke och flygit dit honom på några minuter. I så fall skulle Boromir inte behövt bli galen och dö, Gandalf hade sluppit slåss mot en eldboll och ramla ner från en klippa och bli vit, Gollum hade stannat i sitt berg, Eowyn hade blivit olyckligt kär i någon annan och Frodo hade varit sympatisk och inte lika gnällig som Gunilla Persson. Bra lösning. 
H&M på andra sidan gatan räknar ner till Alexander Wang-kollektionen släpps. Spanade in den på H&M:s hemsida och gäspade. En kollektion hämtad från Mordor. 

4 kommentarer:

  1. Det finns en teori om att det var Gandalfs plan från början, baserat på att han, innan han faller, ropar "Fly, you fools": http://www.tickld.com/x/this-guy-just-changed-the-way-we-see-lord-of-the-rings-mind-blown

    SvaraRadera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar