måndag 12 november 2012

Dumheter

Att gå och lägga sig 18:31 var förmodligen en av de sämsta idéerna jag haft på riktigt länge.
Vaknade 22:05 piggare än jag var när jag gick till jobbet vid kvart i fem i morse.

Skrev just ett långt inlägg om människors reaktioner när det kommer till bloggare.
Sen kändes det som om jag hade lite väl mycket Angry Issues i texten och placerade den i sällskap med 273 andra inlägg i utkastkorgen. Nu är jag ingen Katrin Zytomierska, även om ja märker på mig själv att jag för tillfället har extra mycket åsikter om väldigt mycket. Tror det beror på att jag just nu befinner mig i en väldigt osäker period i livet. Hade det varit det glada 70-talet hade jag förmodligen bränt BH:ar och målat röda plakat. Nej förlåt. Riktigt så illa är det inte. Men försöker få in mer kontroll i mitt liv. Få saker som hänger som regnmoln över mig överstökade. Få skolan klar. För på riktigt kan det inte vara så svårt? Det handlar bara om att ta sig tid. Prioritera om. Prioritera rätt. Tänker testa på allt. Muta mig själv, göra överambitiösa scheman, resa iväg på skrivarhelg och dricka chokladmjölk. Sånt.
Titta, här ser jag sådär extra skolfilosofisk ut. 
Ser ut som jag tänker "Åh vad jag älskar att skriva rapporter"

2 kommentarer:

  1. Så skönt att du har lite samma känslor som jag. Jag tror att jag aldrig har varit så deppad/ fundersam/känslosam under den här hösten. Stressar med att få gradun klar men vad ska man göra sedan när den faktiskt är det? Urkurkurk.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis. Lite för mycket på en gång. Man borde bara få allt överstökat och sluta oroa sig för vad som händer efteråt. Någonting händer i alla fall. Det är helt säkert. Men vad det blir. Ingen aning.

      Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar