fredag 1 mars 2013

Poden

Här har vi resultatet. Det tog lite tid. Kanske det var lite småkrångligt men ändå ganska kul. Okej, vi är amatörer, men tycker ändå att det blev helt okej för att vara första gången. Vad tycker ni?

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Lyssnade på podcasten och tyckte den var riktigt bra! Ni låter båda relativt naturliga i er diskussion, speciellt om man tar i beaktande att detta är första gången ni gör detta.

  Ett förbättringsförslag som jag dock har är att ni skulle strukturera upp ämnena ni talar om litet mer, d.v.s. inte sväva ut lika mycket och få litet mer djup i det. Kanske att skapa en frågeställning per ämne skulle hjälpa? Jag förstår nog att de är supersvårt att inte sväva ut i andra ämnen, är helt likandan själv. :)

  Dock tror jag att då ni får litet vana på saken hjälper det redan massor! Kör hårt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för din feedback. Jätte bra att få höra någon utomståendes tankar och kan inte göra annat än att hålla med. Vi är ju båda noobies men försöker lära oss och formatisera det hela lite mera inför nästa pod.

   Kul att du lyssnade och återigen tack för de kloka orden.

   Radera
 2. Ni är helt lysande och blir bara bättre och bättre mot slutet! Förväntar mig att det här blir en ny tradition!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Woho, tack! Kul att höra! Det kommer en nummer två om två veckor. Tills dess ska vi fixa bättre ljud och strukturera till oss lite. Men TACK!

   Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar