onsdag 13 mars 2013

Thänks.

Jag är lite bitter idag. I och för sig på ett högt filosofiskt plan, vad det sen nu innebär. Borde kanske börja om på Tinnis tacksamhetsbok. Klarade bara en tredjedel av den innan jag gav upp. Glömde liksom bort hela grejen och då måste man tydligen börja om från början, med stenen och hela fadderullan. Kände att energin inte riktigt räckte till det. Men kanske det är just det som är pointen med tacksamhetsteorin att om man lägger energi på tacksamhet så får man mer energi tack vare hela tacksamhetsgrejen.

Skolan då? Jaaa ni. Vad ska man säga om den?  Skulle behöva en enorm spark i rumpan. Mina föräldrar har i och för sig fattat galoppen. Istället för att komotta mig att bli klar har dom börjat motivera mig med "Tänk vilken bra färdigblivningsfest vi kan ha när du blir färdig". Dom har till och med börjat använda det ordet, ordet som inte finns. "Färdigblivningsfest".
Ett stort bevis på att mina föräldrar känner mig. Finfina päron.

Nu ska jag äta något okontroverssiellt tillsammans med min mycket gravida kompis Anna.
Hon är min första gravida vän någonsin. Men antar att det kommer flera i framtiden.

Imorgon blir det podcastinspelning med Jonski som är hemma igen. Finally. Hon var bara borta en vecka och det kändes som en evighet. Efter det blir det torsdagsvinet med flickorna. Mysigt.

Kärlek.
Tvättade mina rosa converse och låtsas att det är vår.

3 kommentarer:

 1. Hey Love, imorgon ska vi mysa i sovalkoven och dricka lite vin före torsdagvinet, puss!

  SvaraRadera
 2. Varför lät det där jättefel?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Så bra! Ser fram emot att mysa med dig i solalkoven. Bästa kommentaren på länge!

   Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar