tisdag 29 september 2015

HEJ!

Jobbade hemifrån idag. Känslan av att jobba med nytvättat blött hår, inget smink klädd gympabyxor är nog så sjukt skönt. Våra stolar dök dessutom upp idag. Tycker att det blev riktigt trevligt. Flyttade även ut bänken från vardagsrummet och satte den längst med väggen. Nu vill jag bara ha lite fårskinn sen är jag nöjd för den här gången. En sak i taget. Oh well. 

Ska till Jonski en svängom ikväll och umgås. 
 Stolar! Har levt med pallar se senaste fem åren!
 Alla mina kryddor mår ypperligt. Alla utom persiljan. Här trodde man att basilikan var svårast att hålla i liv men nej. Persiljan visar sig vara riktigt gnällig. Aldrig aldrig nöjd.
De här blommorna fick jag av Jonski i lördags. Eftersom jag endast äger en vas och den var upptagen så fick de här bo i en tekanna från Bodum. Ibland får man freeestylaaah! (På tal om vaser såg jag att Hemtex (optippat) har massa fina. 

2 kommentarer:

  1. Kolla vad fint ni har fått det! Själv har jag storstädat läggan efter ett hetsigt tentaplugg. Behöver ej längre trampa i gamla popcornsmulor. Ska köpa blommor med, man mår ju fint då. obs kryddorna dör som flugor här. Basilikan kan leva om man pratar lite med den ibland. haha puss

    SvaraRadera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar