onsdag 22 mars 2017

Frågeriet

Hörrni! Med risk för att ingen kommer att fråga någonting (skräcken) så tar vi en frågestund. Äh vad som helst. Fråga vad du vill. Om du vill fråga någonting. Om ingen frågar någonting så litar jag i alla fall på att typ min mamma, Jonski och Kugge ställer en fråga? Hörrni. Ni andra. Vilka är ni? Kan ni inte säga något fenomenalt om er själva samtidigt?

Typ.

"Hej, Jag heter Erika och vet inte alls varför jag läser din blogg men jag tycker om uppvärmda toalettsitsar och helljus"

PUSS PÅ ER! 

7 kommentarer:

 1. Poserar du med hästhår på huvudet?

  SvaraRadera
 2. Om du skulle ordna världens bästa fest – hur skulle den se ut? H: trogen bloggläsare

  SvaraRadera
 3. Älskar bilden! Tror du att du någonsin kommer att flytta tillbaka till Sverige?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nuuu är jag lite sen här, men jag är också lite nyfiken på denna fråga. Ser du liksom en forever-framtid i Finland och hur känns det i så fall? (Vi kan iofs ha diskuterat detta innan...)
   Och vilka är dina topp 3 drömmar i livet? :) :*

   Radera
 4. Om du inte hade blivit det du blivit, vad skulle du ha velat bli då? :)

  SvaraRadera
 5. Jag började läsa din blogg för några veckor sen och det var typ samma dag du skrev ett inlägg om den småländska dialekten. Jag tyckte det var ett så lustigt sammanträffande eftersom jag själv är född och uppvuxen i Växjö och flyttade till Finland när jag var 12år. Så nu undrar jag, saknar du Sverige och pratar du finska?

  SvaraRadera
 6. Ja - och så var det mamman som du tänkte åtminstone skulle intressera sig och ställa en fråga. Varför då? Jag vet ju redan allt, eller hur :-)
  Jo - förstås - kommer du att vara i Ingå när vi är där påskveckan?

  SvaraRadera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar