lördag 18 mars 2017

Half moon bay & Friscoeriet

Jag började morgonen med en tre timmars hike på berget. Träffade endast på en coyote den här gången. Vi tittade lite på varandra och gick därefter åt olika håll. Så var det med den saken. No fighting. Hade fyra avsnitt podcasts i öronen. Just nu är jag inne på en gammal podd från 2011 producerad av Aftonbladet. "Historien om ett brott" heter den och handlar om alltifrån bedragare till våldtäcksmän och styckmördare. Myz.

På eftermiddagen hoppade jag och Johanna in i den gula bubblan och körde ner mot stränderna. Hängde på två olika och doppade fötterna i kalltkalltkallt vatten. Fantastiskt vackra stränder, men sen är allt här så vackert. Soligt, färgglatt och kuperat. Går inte att göra annat än att älska det. Synd bara att de här vackra vyerna har ett pucko till president. 

Så småningom drog vi oss vidare in till stan och hängde med Johannas kompis Netra till olika roliga klädbutiker. Körde sen runt en del i området innan vi tröttnade och körde tillbaka hem upp på kullarna. Lagade en sjukt men väldigt sen middag, drack lite vin och imorgon ska vi ut och rida i skogen. Yey!
2 kommentarer:

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar