tisdag 18 mars 2014

Myzeriet 7.0

Lyssnade på Lugna favoriter på morgonen genom tunein-appen. Funderade på vad den här programledaren riktigt går på? Hur kan man skratta åt precis allting och säga myyys stup i kvarten? Varje dag frågar hon dessutom lyssnare livsviktiga frågor typ "Tycker du om juice?" "Äter du frukost?" "Tycker du om hamstrar?" Det underligaste av allt är då ändå att folk ringer in och svarar på det här.

Idag ringde en lyssnare in för att svara på frågan "Tycker du om sport?"
Suss som dagens lyssnare heter berättar att hon inte gillar sport i så fall bara konståkning och Sumobrottning. Programledar-Maria avfyrar ett sjukligt hjärtligt skratt och säger något i stil med "Fantastiskt Suss, vad roligt att du gillar konståkning och sumobrottning". Återigen bisarra skratt från båda deltagarna och man står där förundrad och funderar på vilka svampar har dom egentligen ätit?

Så här håller det sen på. Maria ställer en väldigt spännande fråga och någon som inte verkar ha ett jobb ringer in och svarar. Sen skrattar alla. Hur funkar det här? Kan dom inte kombinera lugn musik och vettigare grejer i Marias Favoritmorgon? Måste det verkligen vara riktigt sådär mysigt?

2 kommentarer:

  1. Och där ligger Vår Kokbok!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men det där är landets kokbok. Inte min :)

      Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar