fredag 7 oktober 2016

Parkeriet

Det här med att vi även tittar på andra områden än var vi bor nu i lägenhetsjakten har för det mesta känts ganska roligt. Men idag, när jag tog en lunchpromenad med Milla i vår "trädgård" så kände jag att det framtida hemmet borde i alla fall ha något liknande. Kanske inte kan kräva en Brunnspark men en omgivning där det finns gamla träd, gräsmattor och lite hav i närheten. Tror det är något jag kommer att sakna och längta efter annars. 

Vår lägenhetsjakt går annars sådär. Känns som om det inte finns något på marknaden? Hur kan det finns så få lägenheter att välja mellan? Och varför äslkade människor, ni som säljer era lägenheter skaffar ni för guds skull inte en stylist?

Om jag kollar lägenheter i Stockholm så kan jag tänka mig att flytta in i varenda en. Här däremot finns det lägenheter där människor inte ens har tagit ut soporna. Dessutom finns det bilder som ser ut att vara tagna med min gamla Sony Eriksson-telefon från 2004. Suddiga, gråa och där man inte alls ser hur själva lägenheten ser ut. istället ser man fotografer i speglar med blixt, ett hörn och i värsta fall finns det inga bilder alls. 

Sen finns det såklart de som har ansträngt sig.Framförallt finns det en förmedling som man märker satsar. Hoppas ändå att det kommer mer av den trenden hit. Att människor förstår att faktiskt försöka sälja sin lägenhet lite mer ordentligt. 
 Hatar att blogger förvandlar alla mina knivskarpa bilder till suddigt blurr. Måste verkligen byta till wp.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar