torsdag 20 oktober 2016

Tipseriet

Herregud vad jag har varit sliten den här veckan. Har varit så trött på kvällarna att jag inte velat göra annat än att somna i soffan till dåliga tv-serier. Men äh. Här kommer några tips från mig.

1. Tog en sväng med Niki till Clarion igår för att spana in deras Takbar på sextonde våningen. Första kvällen jag kände att det skulle vara kul att göra något annat än att sova och dricka te. Men det kändes iallafall väldigt ofinskt att åka upp i en skyskrapa på en drink. Coolt ställe ändå. Mitt tips är i alla fall att du även just nu (genom den finska sidan) får köpa hotellnätter där för 50€ styck. Passa på. Mina kollegor har köpt nio stycken nätter bara idag. De har även en takpool som borde testas. 

2. Min kollega Pio har gått och blivit med blogg. Hade jag varit Donald Trump hade jag hävdat att ingen är gladare för det än jag. Nä, men superkul att Pio bloggar. Ni hittar henne här

3. Kommer inte på en trea mer än att jag orkade laga en avocadopasta idag. Ändå ganska strongt för att vara trött och omotiverad.

4. Ps. Om du nu bestämmer dig för att köpa hotellnätter så använd Bonusway. Du får nämligen 3% tilllbaka av oss i cash på de där 50 eurona.... Gå med och gör mig glad. Puss!2 kommentarer:

  1. Haha känns lite knäppt, men bokade en staycation åt mig själv för november. :D Tänker skriva och förhoppningsvis bada badkar. Tack för tipset! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt att du nappade. Så bra erbjudande och du har definitivt den bästa planen. Kör!

      Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar