torsdag 6 oktober 2016

Separereriet

Har haft en ganska hektisk dag. Sprungit runt på diverse potentiella kontor, träffat flera olika inredningsföretag och försökt få lite mer hum om vad vi faktiskt vill ha. Kontorsjakten har faktiskt lärt mig massa nytt. Hur kontorskontrakt ser ut, vilka firmor, typer av kontor det finns, längden av avtal, vad som ingår, hur inredningsfirmor jobbar, vad är viktigt och vad är inte viktigt. Framförallt har vad vi faktiskt vill ha blivit riktigt tydligt av allt letande. Räknade ut med min kollega att vi den senaste veckan besökt 18 stycken. Har nästan hunnit bli kontorsexpert på vägen. Behöver du nytt kontor? Fråga mig. hehe. 

Nu har jag landat hemma. Hänger med ett glas vin i handen och väntar på middagen (Niki lagar idag). Tycker att veckorna går så fort numera. Poff säger det och plötsligt är det bara fredag kvar innan veckan är över. Så konstigt ändå. Spanade in min kalender och insåg att mina veckor här framöver är jäkligt fulla. Så jag tänker med gott samvete sitta här i bollen nu och pimpla vin. 

Lyssnade för övrigt på Veckans Bläcka (podcast) på hemvägen som vi för övrigt sponsrar i några veckor att Jennie som är gift med Filip Hammar ska separera. Vet inte riktigt varför jag blev så ledsen över det. Kändes så tungt på något sätt. Som om de var mina vänner. Men det blir väl kanske så när man hänger med en människa virtuellt (en väg) en timme i veckan. Man tror att man är vänner. Jag känner mig nästan hjärtekrossad. Fick samma känsla som när jag hade läst ut Martina Haags "Det är något som inte stämmer". Den känslan är så hemsk och hjälplös. Är så tacksam över mitt eget förhållande med mannen som jag älskar och lever med. Hur bra vi har det. Men det är väl kanske det som är det som är så hjärtkrossande med både Martina och Jennies separationer. Man ska aldrig ta varandra för givet och man vet aldrig vad som kan hända. Men ja, nu blev det här inlägget lite deppigt. Ska återgå till mannen i köket och krama honom lite extra. Berätta att han är fin och fantastisk precis som han är. 
 Innan köket låg han här. 
 Funderar om jag borde ha kungen och Silvia på mitt framtida skrivbord

 Lite sliten men annars helt glad.
 Fluffe är i alla fall söt
Och hösten är här.

2 kommentarer:

  1. Snälla ta kungen och Silvia till officen :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha. Ok, vi kär på det :D

      Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar