tisdag 20 februari 2018

Nattsudderiet

Det här med att sova har egentligen aldrig varit ett problem för mig. Brukar oftast somna inom femton minuter från och med att jag lägger huvudet på kudden. Min syster (som tro det eller ej inte lider av narkolepsi) kan somna på mindre än en sekund. Väldigt intressant att studera henne på landet om somrarna när man ser henne sitta i soffan och pyssla med något och inom en millisekund ramla ihop sovandes (alltid med lampan på). 

Just nu önskar jag nästan att jag hade samma förmåga. Är inne i en period då jag inte alls vill sova. Det bara snurrar i huvudet. Försöker organisera igenom kalaset men allting bara stannar på samma ställe. Istället smyger jag upp i soffan, lyssnar på musik och dricker te och tänker att natten är den enda tiden på dygnet ingen kommer åt en. Enda tiden på dygnet man inte behöver svara på någonting alls. 

Överväger starkt att bara ta en vecka och hänga i Ingå och åka skidor varje dag, baka bröd, dricka te, basta och läsa böcker. Kanske det är svaret på mitt liv som nattsuddare. Kan man ta semester för att göra ingenting?

Hur som så åker jag på jobbresa torsdag-fredag till Stockholm. Tänker att jag ska kombinera möten med kompishäng. Få in lite nöje i all den där nyttan. Blir nog bra. 
En random bild av mig och min första "hund"

2 kommentarer:

  1. Du var verkligen söt - och det är du ju fortfarande! Sen kan man visst ta semester och göra ingenting. Låter alldeles ljuvligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Auw tack mammsen! Kanske det är en bra idé ändå. Semester i Ingå med skidor på fötterna.

      Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar