lördag 10 december 2016

Köpa bileriet

Min lördag kändes hemskt vuxen. Åkte tillbaka till bilfirman som vi besökte häromdagen och pratade massor. Fick även en värdering på Seaten. Vill någon köpa en Seat Leon 1,4 turbo från 2008 så är det bara att säga till. Herregud vad jag försöker kränga bilar genom den här bloggen numera. Har än så länge inte fungerat något vidare.

Nej, men vi tycker att det är dags att köpa en ny bil. En splitterny liten grej som typ inte drar någon bensin alls. Vi tänkte dessutom att det blir en asiatisk den här gången. Tyska bilar är nog ett avslutat kapitel för vår del. Nåja, det verkar som att vi beställer den på måndag och i så fall får vi den nån dag innan julafton. Sådär God Jul till oss. Kommer inte att göra en Blondinbella och köra ut den på en äng för att ta läckra bilder som ett statement att nu har man kommit någon vart i livet. Men sen köper vi i och för sig ingen porsche heller. 
Försökte även tvätta den här idag. I princip omöjligt eftersom det var över en timmes kö till varenda biltvätt i hela Esbo. Drygt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar