torsdag 22 december 2016

Onsdageriet

Här kommer ett sånt där "Vad har jag gjort-inlägg"

Gårdagen var ganska varierande. Hängde på jobbet, drack glögg och firade att vi äntligen har 2 miljoner medlemmar på Bonusway. Hur coolt är inte det? Egentligen skulle mitt team gå och simma i Georgsgatans simhall till julmusik men redan i entrén var det så mycket människor att vi gav upp och traskade tillbaka till kontoret. Måste gå dit en annan dag, har verkligen saknat mina stunder där. Åt en lunch med kollegorna på Story i Kampen, träffade Andus och svägis som bjöd oss till dem senare på kvällen. 

Skuttade vidare till Schildts och Söderströms på Bulevarden på julmyz med Peppe och massa andra tjejer. Samtalsämnet var feminism och även om jag inte alltid själv håller med om allt så är det ändå så himla fint att få höra hur andra människor ser på saker och upplever världen. Dessutom var det så kul att få se Peppe och Kugge

Efter att Niki slutat jobba (nio) åkte vi hem till Handu (Hanna och Andu) på Skatudden på ett/två glas vin. Andus bästis var även där och pratade lite om framtida bröllopslokaler (han ska gifta sig) och jag blev som vanligt eld och lågor. Älskar att lyssna på människor som planerar bröllop, ja eller fester överlag. Är man en utbildad festfixare så är man. Ps. Hanna har ett superspännande projekt på gång som kommer att bli superstort. Berättar mer om det i januari, jag har helt enkelt en väldigt cool svägis.

Kom hem och såg eftersnacket till Bachelor och höll på att ramla av stolen. Herregud. Här trodde man att det var en lite mesig säsong och så visar sig Sebastian (Bachelorn) vara den största skithögen någonsin. Herregud vad den killan förtjänade skit. Tycker alla damerna i programmet ska vara glada att slippa honom. 

 Glögg på jobbet för att fira 2 miljoner medlemmar. Grattis till oss!
 Fluffe som på mitt kontor innan hon gick över och sov på Nikis kontor. Smidigt det där med att vi jobbar hus i hus. 
 Julmyzet på S&S 
Handus fantastiska innegårdshus på skatudden. Drömmen ändå att ha ett egnahemshus mitt i stan?

2 kommentarer:

  1. Jaa så kul att ses igår! Fortfarande sjukt impad över dina Insta-aktioner mot de unga killarna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen! Haha, ja. Tror jag har bloggat om det nånstans. Kändes ändå bra att ge kidsen en lektion :)

      Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar