lördag 19 augusti 2017

Kuggeriet

För er som bott under en sten den senaste tiden och missat storslagna nyheter så kan jag glatt berätta att vår allas bästa Kugge har släppt en bok. Inte vilken bok som helst utan en riktigt snygg och oerhört läcker bok. 

Jag och Jonski svängde förbi Kugges fina releaseparty på Tenho i onsdags för att skåla i Kugges ära. Det är ändå himla coolt att en kompis har kommit ut med sin debutroman, inget som direkt händer varje dag. Grattis Kugge!! Nu väntar jag med iver på att mitt exemplar ska ramla in i mitt hem. Jag gjorde en fuling och köpte den på nätet (via Bonusway och fick helt sjukt mycket pengar tillbaka) och inväntar därför mitt exemplar. Lovar att återkomma med lite mer ord om själva innehållet.

Vill ni också köpa detta underverk så gör ni det här. Vill du precis som jag bli superrik på köpet kan du gå med i Bonusway Sverige här och Bonusway Finland här (adlinks)

Har för övrigt som ambition inom en snar framtid att flytta den här bloggen till WP. Är så trött på att blogger omvandlar alla mina bilder till suddigt blurr. Nu vet ni det. 
 Innan partyt kom Jonski via mig på ett glas rosé. Jag såg ut så här. Tycker hela posen är lite houswife-ig. Kanske jag borde bli en karaktär i en framtida tv-serie. Housewives of Kallio?
 I så fall kan Jonski få vara med i den Drumsöianska versionen. Housewives och Drumsö. Känns som att det blir bra material. Synd bara att ingen av oss är Housewives. Men det är väl egentligen inte Gunilla Persson heller? Hon jobbar ju som typ skådis? Eller som typ agentmamma åt Erika?
 På Tenho i skumt ljus umgicks vi med de här finingarna. Jennifer som självklart bloggar och som jag alltid refererar till som "den andra svensken" och Malin som också bloggar och instagramar om resor. Överväger att bjuda hem dessa damer på middag någon dag. Känns som vi behöver prata av oss mera. 
 Författarinnan själv på scen var snygg i en kartklänning. Hann tyvärr inte hänga med henne så mycket men så är det alltid med författare på deras partyn. De är lite för pop helt enkelt. Men tänker att vi löser det med en kväll på Kugges balkong. Hon tycker liksom också om vin. 
 De Kuggeliska vännerna
 Den här köpte nöjt en pizza
 Medan jag skålade
Avslutade kvällen på Grotesk med Fanny och Linn. Cyklade även omkull på hemvägen och inskaffade därmed två köttsår. Bra kväll ändå!

6 kommentarer:

 1. Haha just det, vandrade ju avslappnat omkring USB-nummerlappen, livrädd för att missa min pide. Tack för en kul kväll <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skräcken att missa en pide, den har vi alla upplevt. Tack själv vännen. PUSS!

   Radera
 2. Åh vilken fin bild du hade lyckats knäppa på mig! Och tusen tack att du kom och firade min bok! <3 Och jag tycker vi säger måndag för balkonghäng, jag kan laga middageriet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var bäst! Yey! Jag skickar en whatsapp imorgon. Slutar femish och tar med vin :D

   Radera
 3. JAAAAA bjud hem oss till er! Tackar ja på direkten ;)

  SvaraRadera
 4. Hey, man ska inte cykla med för mycket vin i kroppen!! Ni damer (syftar på dig och Malin som också for omkull härom veckan) måste ta det försiktigt på cyklarna :O

  Och kommer (precis som Malin!!) tacka ja till den middagsinbjudningen på bums när den kommer *väntar ivrigt och otåligt*

  SvaraRadera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar