lördag 16 januari 2016

LANDERIET

Vi är på landet. ÄNTLIGEN. Har saknat mitt finaste Ingå så mycket. Nikis bil har ju varit sönder i en evighet och det senaste vi hörde var att dom måste byta hela motorn. Billigt och bra. Not. Nu fick vi i alla fall låna min kompis Larissas bil över helgen så att vi kunde ta oss hit. Som tur har hon en fyrhjulsdriven suv som tog sig fram på våra snöiga vägar med glans. Kom hit ganska sent igår när det var supermörkt och pulsade tillsammans in i huset från bilen. Lagade därefter biff, tände brasa och bara njöt av att vara här. Idag rotade vi fram pappas gamla skidställ från 80-talet (därför Niki ser så fashion ut på varje bild) och drog fram snöslungan. Tog ett bra tag innan vi fick kläm på maskinen (skitsvårt med alla knappar och grejer) och skottade våra vägar.

Sen tog vi en GT på terassen mot havet och tittade på solnedgången (lät så klyshigt, förlåt). Nu ska vi basta, dricka en öl och sen laga lax i ugnen. Så bra helg. 

ps. Alli.F (jag vet att du läser det här. Kommer du och N med oss hit nästa helg?)
 Nikis härliga outfit och startsprayet till snömaskinen
 Pulsade upp till vårt garage som ligger vid vägen
 Fick igång maskinen!!!!!!!! 
 Älskar Ingå på vintern. Nästan (nästan) bättre än sommaren
 Det är så tomt och tyst och vackert
 Inga ormfjantar biter på min hund
 Och isen i GT:n smälter inte
 Vackrare himmel får man leta efter
 Allt är så fint
 Huset ser så konstigt rött ut i allt det vita
 Min mormors gamla pälsmössa (som jag tagit över) är svinvarm
 Perfekt när man har en riktigt ursel hårdag
 Med min snöhund
Och finaste fashion-pojkvännen

HEJ!

3 kommentarer:

 1. Woow alltså! Jag tog själv en promenad ner till stranden vid Westend i eftermiddags lagom till solnedgången och det var lika magiskt. Så himla fint det kändes att kunna promenera på isen och se himlen lysa alldeles rosa - då kändes senaste kalla veckorna inte så dumma ändå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De kalla veckorna är helt fantastiska. De är de halvkalla som är tråkiga och hemska. Westend? var bor du? har ingen koll :D

   Radera
  2. Hagalund!! Väldigt nära Westend från där vi bor :)

   Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar