söndag 17 januari 2016

Söndagsångesteriet

Hemma i stan igen. Fick en vacker ros av nissen som nu lyser upp vårt matbord. Blir så glad av blommor. Mer blommor åt Lina borde vara år 2016s mantra. Kom ihåg det ni alla påhälsare. Hehe.  Annars mår jag så bra. Första gången på en evighet som jag inte lider av den klassiska söndagsångesten. Inga jobbiga "snart-måndags-känslor" som jag vanligtvis brukar sitta och sucka högljutt över. Istället har jag ätit en halvliter glass, och dricker nu öl framför Sex and the city. Vad mer kan man begära?

4 kommentarer:

 1. Åh, perfekt söndagskväll! Jag tillät också mig själv att njuta och ta det lugnt i går. Är för lätt att gå i företagarfällan och jobba litelite också på helgerna, men i går gjorde jag bara mysiga saker som promenad, baka kanelbullar och läsa läsa läsa. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske helt bra att bara satsa på att ge sig själv lite ordentlig tid till att göra precis vad man känner för ibland. Baka bullar låter helt fantastiskt. Tack för det tipset. Blev dom bra? :)

   Radera
  2. Ja de blev bra. Massa smör så kan det liksom inte slå snett. :) Bra inlägg det du publicerade just. Är ju också rätt ressugen (som jag skrev på blogin). Gällande vad en bra blogg ska vara så oj. Det beror så mycket på, men mest vill jag som läsare kanske få en tankeställare då och då. Så där att "aha, så där kan man också se på saken". Typ. :D

   Radera
  3. Kanske du har rätt. Eller ibland kan jag älska bloggar som påminner lite om en chiclit-bok. Sådär gulligt utan att man behöver tänka. :D

   Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar