tisdag 26 januari 2016

Slaskhelvetet på gateriet och att vara naken i ett badhus

Hej från kontoret. Är här med doggelito. Det är så äckligt väder ute nu för tiden att det är bättre att promenera med hunden till jobbet och hem än att först promenera med hunden och sen till jobbet. Bättre att slå två flugor i en smäll. Plus att jag helst promenerar mitt i gatan. med tanke på de mängder tung blöt snö som ramlar ner från alla tak så är sannolikheten ganska stor att få något i huvudet. Hade vi haft bil hade jag flytt till landet. Hängt där och jobbat. Kanske det blir så den dagen bilen kommer tillbaka. Om den kommer tillbaka.

Annars har jag nu testat på det här med att simma som motion. Har alltid velat gå med dragit mig lite för att besöka Georgsgatans simhall. Kanske framförallt för att jag inte riktigt visste hur jag ställde mig till det med att vara naken i en simhall. Men det var inte så farligt när jag väl kom dit. Faktiskt var det den trevligaste och vackraste simhall jag någonsin besökt. Plus att jag älskade att alla simmande långsamt och var sådär härligt otrendiga. Jag hade ingen press under mina 50 minuter på att jag måste simma på ett visst sätt eller liknande. Avslappnat och skönt. Plus att det var egentligen ganska trevligt att ha massa nakna kvinnor runt omkring sig . Jag avdramatiserade min egen kropp och kände mig ganska bra när jag kom därifrån. Man borde se alla världens nakna kvinnor lite oftare så slipper man tro att alla ser ut som nakenmodeller. Ska dit imorgon igen om någon vill komma med.

3 kommentarer:

  1. Oh my! Det måste varit denna simhall min vaxare tipsade mig om!! För jag var inte helt säker på vad hon menade men hon sa att det var dagar/tider för kvinnor och separat för män. Ser så fint ut ju! Det där med naken dock, du har nog rätt att det är nyttigt - och framför allt att det är något man inte är helt van vid ;)

    SvaraRadera
  2. Måste vara det din vaxare menade. Finns endast det här vad jag vet. Älskar att du siskuterar nakensimhallar med din vaxare. Bra samtalsämne :D

    SvaraRadera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar