onsdag 10 februari 2016

Hakuna Matataeriet

Jobbar från landet idag igen eftersom min pappa är här och hänger från Sverige. Himla trevligt med pappasällskap. Han bygger någon form av modellbåt för tillfället. En modellbåt som är svinstor och täcker halva matbordet. Ingen aning vart han tänker placera den sen? Vi får väl se. Tänker att han uppskattar det där på samma sätt som att jag gillar att pussla. Mental avkoppling samtidigt som man måste fokusera med små detaljer.

Vårt internet är annars svajigare än vanligt och det var en knepig upplevelse att beställa flygbiljetter igår. Tog lite på en timme att bara få det överstökat eftersom nätet dog varje gång jag försökte betala. Kanske det någon gång kommer ordentligt fiber hit. Då hade jag blivit glad.

Men jag är inte en Anna Book som nästan dör av ett litet nederlag. Läste hennes instagram efter att hon blev diskad av Mellon där hon beskrev situationen som jordens undergång. Sen läste jag den här artikeln och undrade om hon är på riktigt? Tycker Värnamo Nuheter (parodikonto av Värnamo Nyheter) sa det bra.
2 kommentarer:

  1. Haha! Anna Book vem är det ens?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om du inte vet det så lovar jag att du inte missat något :)

      Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar