onsdag 10 februari 2016

The nya utseenderiet

Vädret är inget man direkt hänger i julgranen. Dreglar istället lite över Jonskis blogg där hon numera hänger i Dubai i en pool. Själv tittar man ut över en plaskblöt is och ett härligt ihållande regn. Just det där vädret som får en att längta efter juli eller ett dyrt boardingpass. Vad som helst som inte är halt och kallt. 

Passade även på att fixa till lite i bloggeriet. Ny, lite mindre header, kommentarer här till höger ----> och andra små detaljer. Har egentligen varit sugen på att flytta över det hela till wordpress sen ett tag tillbaka. Men det känns som ett väldigt tidskrävande projekt. Ett projekt som dessutom säkert kommer att skita sig på vägen och resultera att jag snyftandes kommer få be jobbets CTO att laga någon bruten kod som jag inte kan se. Lite för mycket drama för min del. Oh well. Vad tycks?4 kommentarer:

 1. Ser fint ut! Men tycker ju nog du ska hoppa över till Wordpress! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är alltså så mycket bättre? Usch. Jobbigt :D

   Radera
  2. Jag håller med, sjukt snygg header (älskar liksom hur cool skuggan är också). Men wordpress är bäst!

   Radera
  3. Taaack! Wiho. Pappa klagade på att jag drack vin på bilden. han hävdar att jag gör det på de flesta av mina bilder i bloggen. Men vi kan diskutera saken om nån timme över ett glas vin (och wordpress) ;)

   Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar