tisdag 23 februari 2016

Hamburgeriet

Livet i hamburg är väldigt trevligt.På dagarna spatserar vi runt och på kvällarna hänger vi med min svärmor (hon jobbar på dagarna). Än så länge har vi:

  • Ätit goda middagar och druckit vin. Två av mina favoritsysslor.
  • Varit på en härligt mysig biograf där man får dricka vin inne i salongen. Tyvärr så råkade vi se världshistoriens sämsta film. Hail Cesar. Sämre och meningslösare film får man nog leta efter.  SE DEN INTE. Kan inte komma på någon onödigare film än den här. Så nu har jag sagt det. Ta mitt råd och sätt den tiden på något vettigare. Själva upplevelsen av att få dricka vin i biografen däremot var guld. 
  • Tagit oss runt med antingen tunnelbana eller Drive now. Drive now är en helt ljuvlig grej. Man kollar på sin app och ser om det finns en bil ledig. Så säger den att det finns en BMW som heter Benjamin parkerad 200 meter bort. Sen trycker man på "boka" oh har 15 min på sig att hitta bilen. Sen håller man sitt Drive Now kort mot vindrutan och bilen öppnas. Den hälsar på en och man trycker in sin pinkod. Sen kör man vart man ska. Parkerar den utan att behöva betala parkeringavgift och lämnar den. Sen kommer så småningom någon annan och plockar upp den. Alltså bil när och var man vill utan ansvar. Plus att det kostar sisådär 4€ för en tur. HUR BRA??? 
  • Vi har shoppat kläder till Niki. Byxor, skor, t-shirts, kalsonger, strumpor och allt sånt där. Han ser numera ut som en ny man. Plus att jag fick en hatt. Success!
  • Vi gick en guidad tur på Airbus-fabriken. Spanade in hur man bygger A380:s och andra trevliga flygplansfavoriter. Vår guide var en härlig pensionerad britt som jobbat större delen på fabriken och avslutade varje mening med "okey". Pilotpojkvännen var i alla fall nöjd. 

Yes. Nu ska vi gå på Dialog i mörker. Alltså testa på att vara blind i två timmar och ta sig igenom olika situationer. Ska bli en intressant upplevelse. 

Hej!
20 tulpaner för 5,99€.....ja tack!

1 kommentar:

  1. Åh låter ljuvligt! Drive now är sjukt praktiskt, vi hade det i Berlin! :)

    SvaraRadera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar