lördag 13 februari 2016

Jenniferiet

Var på kompisdate med Jennifer på Latva igår. Så himla mysigt att hänga med en annan inflyttad svensk som dessutom jobbar inom samma fält som jag. Vi gick igenom allt möjligt så som vänskap, jobb, att flytta runt, pojkvänner, bloggar, känslan av att ge upp när det blir tråkigt och mycket mer. Jag gillade henne direkt. Kändes så kul att bara hänga med en social och skön brud som hamnat i samma land som jag. Vill se mer av henne. Massor mer! 

Det är lite konstigt det där egentligen att när man som utlandssvensk hänger med andra utlandssvenskar. Hur man träffar människor man kanske inte skulle ha träffat och hängt med på hemmaplan. Men hur bra det blir. Tack för en bra aw.


Kom därefter hem igår. Var så trött att jag vet inte vad? Däckade lite lätt på soffan med Niki till en thriller och vaknade upp som en helt ny människa i morse. Bra känsla. 
Här har vi henne. Ni hittar hennes blogg till höger --->

2 kommentarer:

  1. Åh vet precis hur det är. Jag kastar mig över varenda svensk/finsk/norska person som jag stöter på här i USA, haha. Nån dansk har jag inte träffat ännu..!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jo det är väl så. Kanske lite extra mycket för dig som beg´finner dig längre bort. Men ibland känner man sig nästan töntig som blir lycklig över en dam som snackar stockholmska i en hiss fats hon bara är på en vanlig finlandskryssning. Men lite kärlek är det väl. Danskar hittar man aldrig? Kanske de föredrar att stanna hemma och käka pölse?

      Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar