måndag 27 januari 2014

Frisörer?

Min favoritfrisör har gjort ett karriärbyte och pluggar numera matematik på heltid i Åbo. Min förra frisör flydde till Göteborg. Så nu är jag frisörlös igen och undrar jag om någon här vet om någon fantastisk svenskspråkig frisör i Helsingfors eller typ Ingå som tycker om att förvandla hår till trevligare hår (och som helst låter bli den där huvudmassagegrejen om jag ber snällt)?

7 kommentarer:

 1. Jag ahr blivit rekommederad Helena på Nook Five på Fredriksgatan, ringde henne (supertrevlig!) men första lediga tiden i typ april. Så vet inte ännu hur resultatet blir, kan knappast bli värre än det är nu (ren) i alla fall. Får panikklippa mig på Naps och sen vänta till april!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Good to know. Men alltså april tror jag nog inte heller att jag klarar av att vänta till. Är en sån där människa som när jag väl bestämmer mig vill gå till frisören nunununu. Och varje gång man panikklipper sig på Naps blir man typ ruinerad. (toppade håret där för 65 euro, wtf?)

   Radera
  2. Oj nej, det är ju svindyrt! Antar att man får betala för att få tid genast...

   Radera
 2. Salon Havsvind i Ingå! Jag har varit hos alla tre frisörerna där och alltid nöjd, men jag gör aldrig nåt väldigt extremt.. Dom masserar dock, men det kan man säkert få vara utan om man ber! :)
  Och så Mikaela Jakobsson i frissan i S-Market!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte faktiskt på havsvind, borde kanske ringa dit och kolla om dom hinner mig:) Tack!

   Radera
 3. Prova muovaamo på folkskolegatan!!! Har alltid varit supernöjd och så soft att få ett glas vin samtidigt som man blir fin i håret. Jenny där pratar svenska och jag brukar få tid samma vecka :)

  SvaraRadera
 4. Prova muovaamo på folkskolegatan!!! Har alltid varit supernöjd och så soft att få ett glas vin samtidigt som man blir fin i håret. Jenny där pratar svenska och jag brukar få tid samma vecka :)

  SvaraRadera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar