måndag 20 februari 2017

Glädjeriet

Måndag morgon och jag är på världens bästa humör. Började morgonen med att meddela vår HR-nisse att jag tar ledigt nio dagar i mars. Varefter han meddelade att jag borde ha tagit två till för att bli av med alla innestående (som jag tydligen måste bli av med innan 31.3), men ska se om jag ändå kan få spara dem till maj istället. Ett lyxproblem jag sällan skådat. 

Firade det hela med att spela lite biljard med Sandis (hon vann). Hon är helt enkelt lite mer skillad än vad jag är. Vi skakade även hand på att vi båda ska ta med oss matlådor varje dag tills jag åker (spaaaara pengar klappklapp). 

Jag ska alltså åka till San Fransisco på disco och hänga med min syster som bor där. Funderade en stund på vart jag skulle resa nu när jag hade så många semesterdagar att bränna och Niki får först börja använda sina semesterdagar i maj. Så vart reser man ensam? Man åker inte på charter ensam. För det första är det himla dyrt att åka charter ensam (skiljer noll på priset från när man är två) för det andra känns de lite ensamt. Sen slog det mig att herregud, jag har aldrig hälsat på min syster i Cali. Nu är det dags. Så efter lite whatsappande köpte jag tur och retur med Finnair för 500€. FYND!

Ska bli så himla roligt att hälsa på. Har aldrig besökt den kusten den tidigare. Ska passa på att fråga Donald Trump vad som hände i Sverige i fredags. Ingen vet. 

 Hela jag är en sooooolis idag. 

2 kommentarer:

  1. Herregud så nice!!! Kommer ju blir helt drömmigt, är så avis! Mvh. 10 semesterdagar att ta ut på sommaren :))))

    SvaraRadera
  2. Ja, blir så häärligt. Bästa problemet någonsin är löst. Nå du har mer nästa sommar. Det går fooort.

    SvaraRadera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar