måndag 19 september 2016

Hellre kvalitet än kvantiteteriet

En sak som jag lärt mig i mitt 27-åriga liv är att aldrig mer köpa knitwear av dålig kvalité. Senast jag gjorde det misstaget var i Stockholm. Jag hade inte tid att springa via hotellet efter en jacka och köpte därför en billig grå stickad tröja på Gina Tricot för att hålla värmen på Gröna Lund.

Den där tröjan gör allt annat än att hålla värmen. Den har en sån härlig funktion i sig som gör att man svettas och fryser samtidigt. Lite som om man skulle vara svårt febersjuk. Det var väl ingen nyhet i sig men efter det värdelösa köpet blev det extra tydligt att ska man köpa tröjor, så ska det vara i riktigt bra material. Hellre färre kvalitetströjor än ett gäng billiga som inte ens håller en varm.

Här sitter jag nu på kontoret i kashmirtröjan jag fick av mamma i julas. Igår vandrade jag runt i en marino-ullkofta från Benetton. De båda har en sak gemensamt. De håller mig varm.

Vill någon få en tröja från Gina Tricot av mig? Du får den gratis.
Den här härliga tröjan kommer ifrån Cos och ligger ganska högt upp på min önskelista just nu. 

2 kommentarer:

  1. Känner igen detta! Går mer och mer mot att börja uppskatta kvalitén - framför allt för att jag INTE VILL köpa en ny tröja varje säsong, och då krävs det ju att tröjan håller från säsong till säsong... Försöker fortfarande lista ut vilka "dyrare" märken som också håller bra kvalité. Sen försöker jag shoppa det på rea ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur! Måste säga att mina kashmirer från Zara faktiskt håller bra. Typ ända plaggen från Zara jag kan säga det om :)

      Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar