torsdag 15 september 2016

Underhållningeriet

Mår lite konstigt idag. Har en lätt huvudvärk och känner mig semihängig. Försöker komma underfund med om det beror på vädret eller på mig själv. Så tar det lite lugnt idag. Jobbar med datorn på magen i en halvsittande ställning i soffan. Ganska trevligt ändå att ha ett jobb som ger en den möjligheten. Men nu vill jag ha tips på riktigt bra tv-serier (som finns på Netflix). Har någon sett något fantastiskt den senaste tiden som jag har missat?

Viafree försökte häromdagen föreslå program som de tror att jag gillar.

Deras förslag för mig:
Coast Guard Alaska
Laxfiske i Alaska
Skrotsamlarna
Extrem auktion


Okej. Vet inte riktigt vad de har för uppfattning om mina tv-vanor. Men det här känns kanske inte helt som jag? Dessutom visste jag inte att jag har ett så stort underliggande intresse för Alaska och gamla saker. Kanske det är så här man lär känna sig själv numera. Man får infon av Viafree. Rekommenderar. 

Ps. Paradise Hotel är så tråkigt iår. Dåligt klippt, tråkigt upplägg och väldigt utdraget. Inget för mig. Grattis till mina hjärnceller. 
Helt normala bilder på mig, Niki och Milla och ett luftgevär. 

2 kommentarer:

  1. Ja herregud så dåligt PH är i år. EN TRAGEDI! Serietips: Crazy ex Girlfriend, Nurse Jackie, Veep, Broad City, Fresh of the boat och The Night of såklart

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, min höstmening med livet försvann under avsnitt nummer två.. :D Tack för tipsen. Ska ta dessa i beaktande i jakten på den f´perfekta underhållningen. Puss!

      Radera

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar